i sve o aforizmu

 

Sadržaj

 
Zašto aforizmi?
Biblioteka
Ekskluzivno
Prevodi
U poseti kod...
Sećanje na...
Vaša strana
Počasni gost
Novo
 

 

 

 Informacije

 

Promocije, prikazi, nagrade...


Aforističari gostovali u Kačarevu

U sali Kulturnog centra u Kačarevu 23. septembra je održano prijatno Veče satire na kojem su učestvovali istaknuti pripadnici Beogradskog aforističarskog kruga: Aleksandar Baljak, Dragutin Minić Karlo, Zoran T. Popović, Slobodan Simić i Bojan Ljubenović.

Zoran T. Popović, Aleksandar Baljak, Slobodan Simić, Bojan Ljubenović, Dragutin Minić Karlo
Zoran T. Popović, Aleksandar Baljak, Slobodan Simić, Bojan Ljubenović,
Dragutin Minić Karlo

Oni su kazivali svoje aforizme i priče o društvenim, socijalnim, privrednim, medijskim, političkim prilikama, ali i o umetnosti, sportu i muško-ženskim odnosima.

Publika je uživala u susretu sa duhovitim autorima britke reči. Posetioci su upravo zbog toga izrazili želju da susret sa satiričarima postane tradicionalan, kao što je to i nadaleko poznata kačarevska "Slaninijada", turistička, privredna i kulturna manifestacija koja se nekoliko decenija održava u ovom banatskom mestu u kojem žive Srbi i Makedonci.

Aforističari su bili i gosti osnovne škole "Žarko Zrenjanin" u kojoj su učenicima trećeg razreda govorili svoje aforizme o porodici, učiteljicama i učiteljima, ocenama, učenju, đačkim ljubavima, nestašlucima, kućnim ljubimcima...


nazad

 

Napomena: Svi prezentovani radovi vlasništvo su ovog sajta, i mogu se koristiti samo u privatne svrhe. Svako javno publikovanje bez navođenja izvora informacija, i imena autora preuzetog priloga, podleže zakonu o kršenju autorskih prava.


 Optimizovano za IE 800x600

Vesna Dencic